LOADING

Μαρία & Βασίλης: Ένας υπέροχος γάμος στη Σκιάθο!

Απρ 21st, 2017

Στο καταπράσινο νησί της Σκιάθου αποφάσισαν να παντρευτούν ο Βασίλης και η Μαρία, ένα ζευγάρι ιδιαίτερο κ άκρως καλλιτεχνικό!

Ο Βασίλης και η Μαρία γνωρίστηκαν το 2009 μέσω μίας κοινής φίλης. Την πρώτη εκείνη μέρα της γνωριμίας τους, πέρασαν έξι ώρες πίνοντας καφέ μαζί, συζητώντας για τα πάντα…! Από τότε είναι αχώριστοι!

Όντας και οι δύο καλλιτεχνικές προσωπικότητες, η Μαρία είναι ηθοποιός και ο Βασίλης ζωγράφος, ο γάμος τους δεν θα μπορούσε παρά να έχει super stylish αισθητική και φυσικά, πολλές artistic πινελιές!

Romantic and boho” το concept του γάμου, έδεσε αρμονικά με το χώρο και το καλοκαιρινό τοπίο του νησιού. Στη διακόσμηση υπήρχαν πολλά χειροποίητα στοιχεία τα οποία είχαν φτιαχτεί από το ίδιο το ζευγάρι! Καθότι ζωγράφος, ο Βασίλης ζωγράφισε στο χέρι τα προσκλητήρια!

Το νυφικό της Μαρίας αποτύπωσε άψογα το theme του γάμου! Girlie, boho αλλά και ρομαντικό και ονειρικό, την έκανε να μοιάζει με νεράιδα βγαλμένη από παραμύθι!

Η Μαρία στο pre-wedding party φόρεσε άλλη μία Anem δημιουργία από την eveningwear συλλογή. Και αυτό το φόρεμα ταίριαζε απόλυτα τόσο στο χαρακτήρα της, όσο και στο θέμα του γάμου.

Ένας γάμος γεμάτος χρώματα, λουλούδια και τραγούδια!

Εμείς ευχόμαστε στους νεόνυμφους μια ζωή τόσο γλυκιά και φωτεινή, όσο και αυτός ο γάμος..!

Φωτογράφος: Θανάσης Καιάφας