LOADING

Candy – Colored Wedding on Santorini – Αλίνα & Ιάκωβος

Φεβ 17th, 2021

Candy – Colored Wedding on Santorini

Με τη μαγεία της καλοκαιρινής μας Ελλάδας να με συντροφεύει πάντοτε στις δημιουργικές μου στιγμές δεν θα μπορούσα να μην επηρεαστώ από το ζευγάρι που επέλεξε την υπέροχη Σαντορίνη για το γάμο του!

Και είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να βλέπω τις δημιουργίες μου να θαυμάζονται όχι μόνο από το Ελλαδικό κοινό και τα δικά μας wedding blogs, αλλά και από blog του εξωτερικού που έχουν ξεχωρίσει για την καλαίσθητη δουλειά τους όπως το 100 Layer Cake που επέλεξε να παρουσιάσει μία από τις νυφικές μου δημιουργίες και την εξαιρετική δουλειά όλων των συντελεστών για να προβάλει στη σελίδα του!

Η γλυκιά μου Αλίνα και ο Ιάκωβος που θέλησαν να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα, ξεχώρισαν την πανέμορφη κυκλαδίτικη ομορφιά της Σαντορίνης! Κάτω από το  σκηνικό που συνέθεσε τόσο μαγικά ο ουρανός με τα απίθανα χρώματά του και η επιβλητική αρχιτεκτονική του νησιού, εκτυλίχθηκε ένα ρομαντικό story που άγγιξε την καρδιά μας!

Το εκπληκτικό και ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα που θα μοιραστώ μαζί σας παρακάτω οφείλεται στη συνεύρεση εξαιρετικών επαγγελματιών που θαυμάζω ιδιαιτέρως και που πιστεύω πως και με τη δική τους εικαστική πινελιά καλλιτέχνησαν το φυσικό καμβά της ρομαντικής Σαντορίνης!

Με την υπέροχη αισθητική του ο Panos Demiropoulos «κλείδωσε» για πάντα στη μνήμη μας τις πιο αγαπημένες στιγμές της Αλίνας και του Ιάκωβου μέσα από τον φωτογραφικό του φακό! Το εκπληκτικό décor της βίλας El Viento επιμελήθηκε το Broderie Anglaise δημιουργώντας ένα αξέχαστο styling με τα άνθη από Flowery, την επίπλωση από την Kirsty Smith – Weddings Whimsy συνδυασμένη με αξεσουάρ από τους Maria Grosi – Marygro και Narcissus Fine Art και τις γευστικές δημιουργίες Petranart ! Οι επιβλητικές καμάρες από Illuminography έδωσαν αρχοντική αισθητική στη διακόσμηση και ακόμα περισσότερο υπό τον φωτισμό του Elias Plm!

Μέσα από τη συνάντησή μου με την Αλίνα αντιλήφθηκα ότι έχω να κάνω με μία minimal νύφη με πολύ εκλεπτυσμένες προτιμήσεις! Με απόλυτη εναρμόνιση των στοιχείων της νύφης μου, το κυκλαδίτικο καλοκαιρινό σκηνικό και τη μοναδικότητα της διακόσμησης που επέλεξε σχεδίασα για εκείνη το νυφικό που της ταίριαξε απόλυτα! Με γεωμετρική Grecian δαντέλα και την απόχρωση της πούδρας να εναρμονίζονται στους ρομαντικούς pal χρωματισμούς του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης! Το φυσικό νυφικό styling της Αλίνας επιμελήθηκε η Julia Popova και τα επληκτικά αξεσουάρ οι Thallo και Once Upon A Shoe!

Ο χώρος της τέχνης και της δημιουργίας έχει τη δύναμη να μας παρασύρει στα πιο ηλιόλουστα μονοπάτια! Έχει τη δύναμη να «εξαπατά» την πραγματικότητα και να γεμίζει με τις πιο λυτρωτικές εικόνες την ψυχή μας! Η καλλιτεχνική ευεξία κατακλύζει τη σκέψη μου όταν ταξιδεύει σε αυτά τα δημιουργικά μονοπάτια με τις μαγευτικές εκείνες εικόνες να με εμπνέουν συνεχώς όσο σχεδιάζω για τις νυφες μου!

Εύχομαι να μοιραζόμαστε πάντα τέτοιες θαυμάσιες εμπειρίες με αγαπημένους συνεργάτες και ευχαριστώ θερμά όλους τους συντελεστές που με την πολύτιμη παρουσία τους αναδείξαμε αυτόν τον ελληνικό γάμο στη Σαντορίνη σε ένα αναγνωρισμένο blog όπως το 100 Layer Cake!

Credits

Event design & Planning: Broderie Anglaise
Photography: Panos Demiropoulos
Cinematography: P.J. Gutteridge
Venue: El Viento
Flowers: Flowery
Installations & Stationary: Illuminography-Adored
Lights: Elias Plm
Cakes: Petranart
Bridal dress: Anna Anemomilou
Bridal shoes: Once upon a shoe
Hair and make up: Julia Popova
Headpieces & earrings:  Thallo
Wedding rings: Poniros Santorini
Fine art details: Mary Gros
Styling goods: Narcissus Fine Art
Wording/ vows: Hermione Tsentidou